Öğrenci İşleri Otomasyonu Yazılımı Hakkında Önemli Bilgilendirme

Hacettepe Üniversitesi yeni Öğrenci İşleri Otomasyonu yazılım programı (Bilsis) 13 Haziran 2019 tarihinde resmi olarak uygulamaya konulmuştur. Yeni yazılım sistemine, mevcut kullanıcı adı ve şifrelerinizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Öncelikle bu sistem üzerindeki bilgilerinizin kontrolünün (kişisel bilgiler, transkriptler, akademik ortalama vb.) yapılması önemlidir. Eksik ya da hatalı bilgileriniz için ÖİDB’na e-posta gönderebilirsiniz (hureg@hacettepe.edu.tr). Bu kapsamda danışman değişiklikleri de yapılmış olup sistemin kontrolü önem taşımaktadır.

2019-2020 Güz dönemi not girişleri ve 2019-2020 Bahar dönemi ders kayıtları yeni sistem üzerinden yapılacaktır. Bahar dönemi ders kayıtları esnasında kaydını kesinleştirmeyen öğrenciler ders listelerinde görünmeyecektir. Ders kayıtlarınız sırasında gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederiz.